2023-06-11
. ⭐️元朗人气饺子店 皇牌猪扒同南瓜饺子 大推!!🐷皇牌套餐A💓酸辣猪扒米线/手工面$46 + $3任可小食 (可加3只自选饺子或其他小食)识叫一定系呢个餐🔥 $50有找可以有齐猪扒、饺子、面食、野饮🫶🏻出面食米线都唔止啦😂🥬秘制酸菜好开胃、主要系酸辣汤既味道来源😃猪扒可叫另上避免浸淋哂、不过小淋咁食都OK! 有小小酥炸feel 😍猪扒几厚身又唔靭👍🏻🎃我多数南瓜饺子🥟 唔系四围有同暂时觉得佢呢间最好食🥰次选系沙葛饺 好爽口🥹饺子系新鲜既🍀都算大只、不过饺子皮有啲松散唔系实的的果只😵🍜米线有啲淋同易断😵💫上海面比较好😊🥛饮品可拣冻豆浆或菊花蜜🤗好消暑!呢间好多人排队架🌝带定风扇仔啦!🌿——————————————-梁记饺子面坊📍 元朗安宁路93-109号富祥楼地下1号舖📆星期一至日:11:00~22:30 (逢星期三休息)#hkfoodstep #hkfoodstep元朗 #yummy #hkfood #hkfoodie #hkcouple #元朗美食 #饺子控 #香港饺子 #hkfoodstep饺子
🥬秘制酸菜好开胃、主要系酸辣汤既味道来源😃
🍜米线有啲淋同易断😵💫上海面比较好😊
🥛饮品可拣冻豆浆或菊花蜜🤗好消暑!
呢间好多人排队架🌝带定风扇仔啦!🌿
——————————————-
梁记饺子面坊
📍 元朗安宁路93-109号富祥楼地下1号舖
📆星期一至日:11:00~22:30 (逢星期三休息)