2021-02-25 103 浏览
💛石榴茉莉绿茶💰$28元朗国子民推荐手调饮品Aello🥳Aello妹妹每次都会画可爱既公仔/ 写打气字句🤎每次见到都觉得好治疗🥲好多人都话佢嘅水果鲜奶好好饮~但试过都系最钟意鲜果茶🤓同埋原本就一般般鲜奶~所以去亲都系拣果茶🥰今次试左石榴配茉莉(((o(*゚▽゚*)o))) 一开始以为石榴系红石榴🤣点知黎到先发现系番石榴🤣Aello既水果茶都系用新鲜水果冲既😗所以唔会有假水果既味道🤩一入口其实番石榴味唔系好浓ʕ •ᴥ•ʔ但愈饮愈岀😍同埋因为佢系由真嘅水果冲成~所以底部都仲有啲番石榴嘅粒粒😋想解渴叫水果茶一定冇错🥰🌟注意番 如果多人/忙既时候Aello妹妹唔一定会系杯到写野画野~所以都要睇缘份唔好当老冯啊✨今次冇既下次再帮衬啦😆推荐程度:🔆🔆🔆🔆🔅(5个🔆为满分;🔅系半分)
💛石榴茉莉绿茶
💰$28

推荐程度:🔆🔆🔆🔆🔅
(5个🔆为满分;🔅系半分)