2024-01-11 240 浏览
今日去到好近元朗加州花园附近,只需要行大概一百米左右!去食一间几出色既酸菜鱼!除左出色之外!个种嫩滑程度真系好坚!餐厅好有空间、玻璃除左透自然光之外、亦都令人感觉舒服放松既感觉!餐厅范围都比较大、除左有室内位置、亦有室外位置、出面室外位置更设计到好有园林花园感觉!店主亦好贴心,室外位置仲加设左好多太阳伞、感觉好贴心、坐位位置都好舒服!呢度除左有好食既酸菜鱼之外、仲有好多晚间小菜都好好食!例如有;惹味川鸡煲、奇味鸡,麻辣鸡、胡椒猪肚鸡、仲有川味烤鱼!我当然都系食酸菜鱼啦!点解甘有魔力?因为佢酸菜鱼真系真系好滑!仲有几种味道选择!我自己记选择左金汤!不过如果食得辣嘅你我推荐你食麻辣酸菜鱼!真系香喷喷㗎!酸菜鱼配料我建议加薯粉同豆腐卜、啖啖入味又开胃!仲有碗饭、好抵食!小食我就选择左佢既黑椒蜜糖鸡中翼!真系香脆可口,又唔系炸粉好厚个种!咬落香甜,仲要啖啖肉?黑椒蜜糖都好出众!口感好正!盈小馆新界元朗新田青山公路米埔段168号地点位于加州花园路口前100米(单车径旁)

我当然都系食酸菜鱼啦!

盈小馆
新界元朗新田青山公路米埔段168号
地点位于加州花园路口前100米(单车径旁)