2024-10-03
今次去到元朗揾朋友食饭~朋友推介左呢间靓靓cafe~精品手作饺子套餐摆盘好靓, 好吸引! 饺子煎得香脆, 外皮好薄~黑松露三重芝士饺子既黑松露味好香浓, 沾上醋好惹味~ 三鲜同韭菜饺子食落都好多肉汁~All day breakfast 都好丰富~ 黑松露炒蛋好滑, 热香饼多士好松软, 沙律菜同埋生果都好新鲜, 烟三文鱼围成一朵花,摆盘几有心思~Matcha latte好重抹茶味, 我哋今次叫左slim milk , 但系都好香, 好好饮! 店舖入边有个花花墙, 下面有个迷你嘅餐枱同餐椅~好岩小朋友打卡! 仲有好多煮饭仔玩具~ 全部都好得意! 门口外面有张枱~带狗仔既客人都可以喺度食嘢打卡,门口位都好靓! 好打卡able~