2024-08-19 1457 浏览
食物环境ok,但系服务👎不了~去元朗yoho帮衬,食物行先当时📸20:57,碗汤味道浓所以饮多两啖,10分钟内食咗1/3 D面开始索晒汤,觉得汤太少唔好食,问可否加汤,员工一答唔可以但原因不明,员工二应该系经理,答冇得加原因一个面就系固定一碗汤,可以加水(但碗面已经冇汤,加水会冇晒味)佢:你话浓呀嘛。我:其实你地可以免费加个面 都会有汤,点解唔可以直接加汤呢?佢:其实都系俾个面你唔会有汤。我:咁索晒汤好难食倒喔。佢:其实碗面唔预你食咁耐。我:本身po相想赞,宜家收返。佢:好呀!讲完呢堆废话影返张冇汤相系21:08.你预我10分钟内食完埋单走?但凡你过嚟解释唔可以加汤嘅原因加多一句“唔好意思,我地个汤固定真系加唔倒。”我就唔会咁多废话!食物好固然重要,但服务唔好请都唔会再去。#元朗yoho #元朗 #服务比一般更一般 #没有再光顾的魅力 #和府捞面
佢:你话浓呀嘛。
佢:其实都系俾个面你唔会有汤。
我:咁索晒汤好难食倒喔。
佢:其实碗面唔预你食咁耐。
我:本身po相想赞,宜家收返。
佢:好呀!
2024-08-19