2023-03-15
👦🏻👧🏻好想食火锅放题,系Yohomall见到牛大人多人排队,搞到我地都想试吓好唔好食!餐厅环境宽敞,座位阔落,分咗自助食品区、酱料区同饮品区,方便大家拎自己想要既野。我地叫咗澳洲极上和牛吃到饱 $328,2小时任食。一坐低同职员讲你想要嘅汤底,之后就可以用QR code落单。👦🏻👧🏻拣咗较清淡既既阿嬷养生浓汤锅,咁食多啲牛肉都唔怕腻😝!汤底用用猪骨煲,加入咗杞子、龙眼、红枣、娃娃菜等等,健康得来带点清甜。呢个套餐每人会有限定一份澳洲M9和牛丸!澳洲M9和牛丸牛丸弹牙,一咬开肉汁涌出🤩,肉味浓郁,真系好好食!澳洲M5和牛牛肩卷油脂分布均匀,肉质嫩滑。安格斯牛小排肉味浓郁而且肉质柔软,有均匀嘅雪花❄️,唔会好肥。手切封门柳肉味最浓厚,油脂最少,啱哂钟意牛肉味浓同有咬牙既朋友仔😋。沙白蚬必嗌!!!新鲜沙白大只无沙,肉质柔嫩饱满,味道超鲜甜😍!!台湾鲈鱼片新鲜鲈鱼片肉质洁白滑嫩🤍,无腥味,正!雪糕Movenpick咖啡味雪糕☕️🍨Haagen dazs曲奇味雪糕🍪🍨强波酸啤Jumbo Sour获得2022 《AIBA 澳洲国际啤酒大赛》金牌,味道偏酸带有果香味🍺,令人有开胃感。📍 牛大人台湾火锅
澳洲M9和牛丸
牛丸弹牙,一咬开肉汁涌出🤩,肉味浓郁,真系好好食!
澳洲M5和牛牛肩卷
油脂分布均匀,肉质嫩滑。
安格斯牛小排
肉味浓郁而且肉质柔软,有均匀嘅雪花❄️,唔会好肥。
手切封门柳
肉味最浓厚,油脂最少,啱哂钟意牛肉味浓同有咬牙既朋友仔😋。
沙白蚬
必嗌!!!新鲜沙白大只无沙,肉质柔嫩饱满,味道超鲜甜😍!!
台湾鲈鱼片
新鲜鲈鱼片肉质洁白滑嫩🤍,无腥味,正!
雪糕
Movenpick咖啡味雪糕☕️🍨
Haagen dazs曲奇味雪糕🍪🍨
强波酸啤Jumbo Sour
📍 牛大人台湾火锅吃到饱 (形点二期) (元朗)
元朗元龙街9号形点二期3楼A316号舖