2022-10-15
探猫猫前去附近地方食野,因为想饮咖啡所以嚟左呢间Sole Coffee😊 小店不大,只有几张台同bar台,不过我就钟意揾呢啲小店食下💗餐牌有各款all day breskfast、仲有意粉类可以拣~ 同屋企人share食,再加每人一杯咖啡提神提神☕️✨ DELUXE ALL DAY BREAKFAST $118故名思义,叫得deluxe真系超级丰富!烤大啡菇juicy,黑松露炒蛋都几香滑;钟意呢度有车厘串茄,上面有落左少少盐吊个甜味出嚟🍅 多谷面包多士有2片!无论系多士表面定入面都布满左谷物粒,超香,而且呢个多士很脆👍🏻 成份all day breakfast份量非常充足👍🏻✨ 日式蟹膏酱松叶蟹肉忌廉意大利面 $118好多蟹肉!!🤩 仲有啲三文鱼子、露荀同木鱼,而意大利面嘅份量都唔少~ 鲜甜得嚟清清地,唔会好腻🙆🏻♀️✨ FLAT WHITE +$25我加左杯flat white,咖啡味道属于nutty,好香,口感都浓厚🥰 拉花都靓靓💕✨ DIRTY +$30唔系间间cafe都会有dirty,所以屋企人见menu有就决定要饮返杯~ 佢话𠮶质地浓厚,nutty咖啡味,底嘅牛奶都够冻,好饮😋
✨ 日式蟹膏酱松叶蟹肉忌廉意大利面 $118
✨ FLAT WHITE +$25
✨ DIRTY +$30
整体都好满意,下次去元朗探猫猫可以再食!🥰