2024-05-17
[✨元朗大滚友·高质宫廷风火锅🥘]#大滚友火锅 #元朗🔸特色卜卜蚬锅 $238蚬肉新鲜肥美,而且份量都好多;亦有大量芽菜同唐芹,汤底极之鲜甜,真系可以当汤饮完再开始打边炉😊💞🔸大滚友牛肉拼盘(细) $428一个拼盘就可以试到唔少部位🤤除左比较常见嘅牛颈脊、牛舌外,仲有牛骨髓、牛肉粒同牛黄喉等等,口感独特得黎牛味亦好浓郁,虽然我地只系叫左细份,但都好够2个人食😘👍🔸伊比利亚橡果猪 $228猪肉肉质柔嫩,肥瘦均匀,肉味都好浓郁👍🔸大滚友杂菜拼盘 $118拼盘有粟米、蕃茄、生菜、娃娃菜等等,选择好丰富。配搭埋佢个咁鲜甜嘅蚬肉汤底,真系健康得黎又美味💯🔸手打鹅肝墨汁墨鱼丸(4粒) $72墨鱼丸真材实料,爽口弹牙,鹅肝味道出奇地同墨鱼丸好夹,唔错🤩💕🔸陈年花雕醉鸡 $88醉鸡好高质,食落阵阵嘅酒味回甘,好正呀!🔸酱芥 $26/位————————♡♡♡♡♡♡————————✨总结宫廷风装修,连餐具器皿都做到一丝不苟,好细心💞食材高质,款式都好丰富!钟意打边炉嘅朋友真系值得黎一试🥰📍大滚友火锅🏠元朗凤攸南街9号好顺利大厦一座地下G4-G5号舖
#大滚友火锅 #元朗
🔸特色卜卜蚬锅 $238
🔸大滚友牛肉拼盘(细) $428
🔸伊比利亚橡果猪 $228
猪肉肉质柔嫩,肥瘦均匀,肉味都好浓郁👍
🔸大滚友杂菜拼盘 $118
🔸手打鹅肝墨汁墨鱼丸(4粒) $72
🔸陈年花雕醉鸡 $88
醉鸡好高质,食落阵阵嘅酒味回甘,好正呀!
🔸酱芥 $26/位
————————♡♡♡♡♡♡————————