2024-10-26 131 浏览
简聚𝘎𝘳𝘢𝘯𝘫𝘦𝘳𝘰ʕ•ᴥ•ʔ元朗小店ꨄꨄ以前喺西菁街嘅时候已经食佢,好开心,佢选择喺安宁路重新开番🩷而家呢一种西餐小店越来越少晏昼会提供𝘴𝘦𝘵 𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩,如果个餐本身系跟意粉,但系你又想食饭,其实你都可以同返佢讲基本上佢都会转俾你🥹而家去亲呢啲小店,其实唔系单单净系为咗食嘢,而系佢哋嘅人情味👍👍𝘓𝘶𝘯𝘤𝘩都会包咗餐汤同埋一杯饮品,通常都会系蘑菇汤,南瓜汤或者意大利菜汤🥣咁我就嗌咗个黑松露香煎带子大虾配意大利饭 $𝟙𝟜𝟠但由于我唔系好想食饭,所以我就将佢转咗做意大利面🥹🥹黑松露汁系完全挂哂系啲意粉到,够哂𝘤𝘳𝘦𝘮𝘢𝘺 ,又吾重味精,起码食完吾会口渴先🥹带子煎得好香,金黄色,虾都好新鲜🦐👍每次去亲其实你都会见到老板非常nice,所以佢应该都储咗好多熟客仔🥹次次去亲都系座无虚席👍
简聚𝘎𝘳𝘢𝘯𝘫𝘦𝘳𝘰ʕ•ᴥ•ʔ

元朗小店ꨄꨄ

而家呢一种西餐小店越来越少

咁我就嗌咗个黑松露香煎带子大虾配意大利饭 $𝟙𝟜𝟠

但由于我唔系好想食饭,所以我就将佢转咗做意大利面🥹🥹

2024-10-18