2024-10-15
鲜茄米线 配菜有鲜肉碎 酸菜韭菜 芽菜 $38辣猪头肉$10辣菜脯$8同埋鲜虾球$14叫咗辣菜脯,店员细心提我哋菜谱系大辣程度可以分开上。上到嚟就发现菜脯大概系中辣麻辣左右。用指天椒炒香。食落香辣带麻!猪头肉系小编最爱,因为大嚿份量又多超级抵食!口感爽口,入味小辣!虾球有两至三旧,虽然唔算多,但食落好新鲜!不过小编最钟意嘅都系鲜茄汤底,入边满满嘅蕃茄,老板娘话系自己自制嘅蕃茄汤好足料,亦都好多人钟意食!小编觉得汤底浓郁,质感都几厚!除咗甜仲带少少蕃茄嘅酸味!加埋辣猪头肉嘅汁!汤底就酸酸辣辣甜甜地好好食!招牌B $58主要有鸡丝同白肉配菜有 芽菜、韭菜、酸菜、杂菌、海茸、腐皮同埋螺旋藻呢个餐超抵食,老板娘推介鸡丝同白肉切得好幼细食起上嚟劲方便,同埋啲食材都好新鲜拣咗薯粉,佢系有啲扭纹嘅又生薯粉,夹起上嚟都易夹啲,冇咁容易跣落去啲𩠌同配料同啲薯粉一样多食完真系捧住个肚走,好抵食
配菜有鲜肉碎 酸菜韭菜 芽菜 $38
辣猪头肉$10
辣菜脯$8
同埋鲜虾球$14
招牌B $58
主要有鸡丝同白肉
配菜有 芽菜、韭菜、酸菜、杂菌、海茸、腐皮同埋螺旋藻
呢个餐超抵食,老板娘推介
鸡丝同白肉切得好幼细食起上嚟劲方便,同埋啲食材都好新鲜
啲𩠌同配料同啲薯粉一样多
食完真系捧住个肚走,好抵食