2023-08-05
💖元朗新开🆕左间饮品舖,主打而家好受欢迎嘅鸭屎香同手打果茶,仲有多款奶盖、乳酪冰沙饮品等,夏天黎一杯真系爽🤩!饮品可以自选甜度同冰量,我梗系「半糖去冰」啦😎!1⃣️桃桃芝士奶盖🍑 $40💖佢地嘅店长推介之一!大杯加奶盖,饮完等于食左一餐嘅饱肚感🥳。芝士奶盖咸香浓厚,配上香甜清爽嘅水蜜桃冰沙,好睇又好味。2⃣️爆柠鸭屎香🍵 $38💖可以话系今个夏天最受欢迎嘅饮品!鸭屎香系乌龙茶嘅一种,最独特嘅系佢嘅花香。清新酸香嘅青柠🍋配上甘醇、带回甘嘅鸭屎香。饮落加倍清爽冰凉,夏天热辣辣系出面行嘅救星🥵。3⃣️士多啤梨酪酪冰🍓 $38💖今次要左佢唔同系列嘅饮品,呢款系水果乳酪冰🍧。士多啤梨冰入口系乳酪质感嘅顺滑,带微微厚重感。甜度适中,士多啤梨香唔假甜。💖除左多款特色饮品外,我最欣赏佢地门面嘅设计几啱打卡,而且仲设有座位💺比大家等同埋坐低饮嘢,啱晒夏天行到攰嘅我地🤣!
1⃣️桃桃芝士奶盖🍑 $40
2⃣️爆柠鸭屎香🍵 $38