2022-10-27 30 浏览
有时都几钟意食茶餐厅小炒,呢间系朗屏嘅——🌟 元朗新记🌟嘅餐牌就有好多选择,佢哋仲有好多粥嘅款式拣,睇到样样都好想试呀🤩._.🦐|椒盐海中虾|🦐虾只数量都算多,每只都炸到外壳脆卜卜,而且成只虾都好入味,大只👍🏻·🐦|红烧元朗脆皮乳鸽|🐦个人几钟意食乳鸽,呢到乳鸽都算大只,外皮炸到香口,乳鸽肉质好香浓多肉✨·🦑|酥炸鱿鱼须|🦑呢个大大碟,而且每条鱿鱼都炸到金黄色,香脆可口,点埋个酱汁更夹,呢个简直系好食到停唔到口😋不过最好要趁热食✨·🦀|驰名海鲜粥|🦀呢度出名食粥,粥底已经绵滑😋我个人比较钟意海鲜,所以一定要试佢哋嘅海鲜粥,海鲜粥好足料,有虾、鱼肉、元具⋯仲用咗蟹壳煲出啲鲜味出黎🤩·/ 饮品 /🧊|七喜龙眼冰|🧊见佢系绿色好靓吸引咗💚荔枝果肉多又甜💕·🍋|泰式青柠冰|🍋酸酸地,解腻又解渴✨._.
._.
/ 饮品 /
🧊|七喜龙眼冰|🧊
见佢系绿色好靓吸引咗💚荔枝果肉多又甜💕
🍋|泰式青柠冰|🍋
酸酸地,解腻又解渴✨
._.
午餐