2024-12-14
元朗抵食任饮任食火锅🍲,配菜火锅料任加,有多款饮品同甜品选择,打卡仲有蒸海鲜送,仲要冇限时!!😍😍 近排天气转凉,好适合打边炉,推介依间火锅店 - 熊本牛锅🤩🤩佢地系尖沙咀都有分店架!好啱一家大细,一班朋友或者情侣黎。佢地有3款鸡煲火锅套餐可以拣,三个套餐成人都只系分别收$278 、$308同$388我地拣左$308依个澳洲M4-M5和牛鸡煲套餐😍😍 已经好够食,加埋d火锅配料已经食到超级饱🤣 依个价钱可以食到澳洲和牛,D牛肉超级靓😍😍另外仲有平时少见d嘅牛白肉,好爽脆👍🏻鸡煲亦都好入味👍🏻 火锅配料都选择多,食材新鲜😍😍打卡仲免费送蒸海鲜拼盘(有蒸鲍鱼、蒸扇贝、蒸虾等等都几大盘😋)🌟🌟饮品方面推荐熊本自家制嘅冰糖红枣炖雪耳水!! 好润喉又唔会太甜,好啱打边炉饮!😍🌟1️⃣澳洲M4-M5和牛套餐😍😍(套餐包括一个日式和风鸡煲、澳洲M4-M5和牛、牛白肉、顶级牛肉、牛肩胛、豚肉) 火锅配料、饮品、甜品任饮任食🍲🌟2️⃣蒸海鲜拼盘 (打卡免费送)🌟3️⃣熊本自家制冰糖红枣炖雪耳水
🌟1️⃣澳洲M4-M5和牛套餐😍😍
火锅配料、饮品、甜品任饮任食🍲
🌟2️⃣蒸海鲜拼盘 (打卡免费送)
🌟3️⃣熊本自家制冰糖红枣炖雪耳水