👦🏻👧🏻作为元朗街坊,我地最钟意就系放工系元朗捐窿捐罅揾食,发挖多啲好味嘅街坊小店!今次我地就系屋企附近揾到间好味又抵食嘅面店,加钱升级套餐套餐价钱抵食!面食用上香港传统手工蛋面,有筋性弹牙又有蛋香味。🍜蟹肉海老鲜虾味噌汤(沙律套餐) $90蟹肉鲜甜,好有蟹味,而且份量好多,抵食!碗面仲有四只大虾,虾肉爽弹!海老鲜虾味噌汤有虾味,饮落好舒服,鲜味唔会死喊,汤底香味有北海道拉面feel!我叫左粗面,面质弹牙,连汤一齐食好味!沙律调味唔错,沙律菜新鲜。🍜面面俱到面全食(唐扬鸡套餐) $108牛肋条好软腍入味,中间仲有好腍嘅牛筋,好有牛味好食!豚软骨够入味,中间软骨脆口,口感一流。仲有好多配菜,猪皮脆脆,蟹肉,鸣门卷,每一样都好好味!跟餐唐扬鸡好脆好够热,点沙律酱食好滋味!🐤椒盐炸鸡软骨 $32鸡软骨好脆口,炸粉浆薄身洒上椒盐真系好惹味!🍤明太子吉列炸虾 $25炸虾炸得干身香脆,配上明太子酱,好好味。🥟烧汁鸡皮饺子 $25鸡皮又脆又有啲烟韧,咬落去爆汁加上烧汁,味道甜甜地好钟意!📍 面面俱到 (元朗)元朗凤攸南街3号好顺景大厦1座地下48号舖

🍜蟹肉海老鲜虾味噌汤(沙律套餐) $90

🍜面面俱到面全食(唐扬鸡套餐) $108

🐤椒盐炸鸡软骨 $32
鸡软骨好脆口,炸粉浆薄身洒上椒盐真系好惹味!

🍤明太子吉列炸虾 $25
炸虾炸得干身香脆,配上明太子酱,好好味。

🥟烧汁鸡皮饺子 $25
鸡皮又脆又有啲烟韧,咬落去爆汁加上烧汁,味道甜甜地好钟意!

📍 面面俱到 (元朗)
元朗凤攸南街3号好顺景大厦1座地下48号舖
2024-05-28