2024-05-09 44 浏览
/朝早完咗聚会后番返黎元朗凤琴街食lunch, 太肚饿所以冇等到对面cafe, 就入咗呢间同样人山人海嘅茶记!我嗌咗全日常餐: 沙嗲牛出钱一丁, 肠仔蛋奄列, 再配个牛角酥~ 猪生嗌咗咸鱼鸡粒炒饭, 佢话超大碟, 好有镬气, 正合佢心意~ 我哋仲嗌咗碟金银蛋肉碎浸时菜, 又系大大碟嘅份量, 超多菜, 岩哂我哋要吸收多多营养🤭 跟餐仲包野饮添, 我哋嗌埋柠檬利宾纳同咸柠七后已经好饱.#hkfoodie #foodporn #foodphotography #likesforlike #instalike #followforfollowback #yuenlong #tea #香港文化 #港式茶餐厅 #茶餐厅口味 .📌 添添元朗凤琴街18号玉龙楼地下3&6号舖
📌 添添
元朗凤琴街18号玉龙楼地下3&6号舖