2022-09-11
小店系近日新开,饮品都有好多款仲有期间限定添🤭可能你今次饮完下次已经冇咗🤣而店员都好nice咁同我地推介饮品😆🔸爆芒芒果茉香绿茶 $38真系超多芒果仲要系真嘅果肉🤩芒果都偏甜,配埋茉香绿茶一齐好清新✨茉香味好出🤙🏻整体不过不失😜🔸芝士芒芒沙冰 $43本身以为正常甜会有点甜但饮落系芒果天然酸甜味😳唔会觉得系假甜😂而饮品入面系有劲多新鲜芒果粒😍真系饮到最后一啖都仲有✨芝士奶盖就不过不失啦但同沙冰捞埋一齐都好夹💦🔸椰椰芒果西柚沙冰 $43沙冰系加咗奶唔系单只得生果🙌🏻一入口好冰凉真系好爽再食埋椰果更有咬口😆而整体甜度ok🫶🏻但西柚味就饮到后尾先有少少~整体都系不错的🔸鲜橙柚子冰茶 $39呢杯系朋友叫嘅,听到介绍呢杯有Anson lo 代言嘅ooha二话不说就叫咗😂😂饮品底系Ooha柚子海盐气泡水🫧饮品偏甜但就好清爽💦而橙同气泡水嘅颜色好夹,值得打卡一下🤪而味道方面就正正常常,冇话好特别😗
🔸爆芒芒果茉香绿茶 $38
🔸芝士芒芒沙冰 $43