2022-08-19 30 浏览
而家天气日日都咁热😵‍💫 行过见到元朗又新街有新饮品店开张🎊 呢间十八茶logo几得意😝 杯上仲印有唔同本土电影对白🥹 店员仲会细心讲解menu🥹除左主打新鲜水果茶,佢哋仲有鲜奶茶、鲜奶拿铁、梳打、沙冰、原味茶、海盐芝士奶盖茶同埋期间限定嘅系列✨新张期间买第二杯饮品仲有八折🫶🏻 酸甜草莓乳酸奶 $39三杯之中我最中意系酸甜草莓乳酸奶❤️yogurt同草莓真系无懈可击嘅组合😍佢口感唔算系好rich好腻𠮶种~酸酸甜甜令你一直想饮落去🥰 仲有粒粒草莓果肉口感丰富🍓十八招牌新鲜水果茶 $42呢杯亦系必试之选🫰🏻好欣赏佢哋嘅新鲜生果竟然有金柚肉! 唔少得百香果、柠檬、橙、苹果 🍎🍊🍋 果味清香😍消暑解渴💦海盐芝士奶盖四季春茶 $39另外海盐芝士奶盖四季春茶嘅奶盖份量偏多🥰 好幼滑🤍海盐味道可以突出啲就更好啦😜Menu

酸甜草莓乳酸奶 $39

十八招牌新鲜水果茶 $42