2023-08-07
今日起元朗周围游,起OpenRice上见到有间Cafe多人赞,就起炎炎夏日行过去🥲位置起大棠路站附近,由轻铁站行5分钟就到😀☕️Iced Mocha $48上面拉花好靓🥰成杯咖啡层次分明,饮落咖啡同朱古力2只味都好出,仲有上层既奶泡🤤🤤🤤好正🐮香浓意大利饭配纽西兰肉眼 $108意大利饭都几Creamy,都好入味,饭入面有洋葱,上面洒上芝士🧀捞埋一齐食好好味,又有咬口😆肉眼啱啱好七成,肉味浓郁,唔会太韧,我都食完一啖又一啖🤭🤭🍳大盘子全日早餐 $138上碟已经觉得劲吸引🤣呢个全日早餐好丰富,除左有一般既烟三文鱼,炒蛋,磨菇,肠仔,仲有薯波😍(我好耐已经无食过薯波喇🤣) 仲有巴马火腿,牛角包窝夫😍我觉得最正系个牛角包窝夫,超松化又热辣辣,大推啊😍Cafe面积唔系话好大,有上下2层,我今次坐上层,个布置以木同绿色为主,坐起度倾下计慢慢享受食物就最舒服🥰🥰
☕️Iced Mocha $48
🐮香浓意大利饭配纽西兰肉眼 $108