好友诚意推介, 真系几唔错, 性价比高, 环境清洁干净, 服务好好! Book左7点半, 去到已经好多人喺门口等紧, 等左半个钟终于有得食 😋😋 喺等候期间, 店员送上炸鸡软骨等我地可以一边食一边等 👍👍 鸡煲叫左中辣, 味道啱啱好, 佢唔似其他鸡煲香料味咁重, 正 呢一个系细鸡煲, 但系d鸡食极都有, 重要全部都系好嫩滑 🤤火锅料叫左- 椰菜饺拼韮菜饺: 正常双拼饺系要加钱, 但系呢到唔洗🤭 两款饺都系自家制作, 味道唔错!黑草羊片: 钟意食羊嘅大爱, 羊味够晒, 配埋惹味鸡煲汁 🤤黄金沙律丸: 好友推介, 果然唔错, 入面爆浆, 甜甜地嘅味道好衬鸡煲猪杂拼盘: 洗得干净, 全部都好新鲜, 大爱猪肺! 一啖咬落去, 成口都系汤汁 😍😍新鲜本地手切牛: 牛味浓郁, 有d咬口, 唔会太淋亦唔会好鞋, 挂汁一啖摆落口 呢家元朗鸡煲绝望系诚意之作, 回头之选!

火锅料叫左-

呢家元朗鸡煲绝望系诚意之作, 回头之选!