2024-08-23
元朗历史悠久酒楼每到夏天就好想食冬瓜盅!近近地去左呢间历史悠久既明星皇宫食,订位时候好搞笑,姐姐话唔会帮我地留瓜盅🤣 有就有,无就无…所以为左个瓜盅,我地都算好早,估唔到6:15 已经坐满左大半个场咁滞🤣 又话市道唔好既 ?🌟 $168原个八宝冬瓜盅|热辣辣,份量多,加埋夜香花好香又清甜~!呢D系屋企唔会整得到~ 所以每年都要出街食返够本🌟$78 清蒸沙巴仔 | 晚市优惠,都几抵,平时自己唔识处理鱼类,出街有机会就食❤🌟 $78蒜蓉粉丝蒸元贝(4只) | 元贝就蒸得过哂火了,麻麻地🌟 $68 卤水掌翼 | 八角味太抢,整体味道偏甜!不太喜欢🌟 $48红烧妙龄乳鸽 | 一D都唔妙龄,炸到老哂,又咸 😭价钱其实都算大众化,五样入面有三样都麻麻地,不过好在今次主要目的系食冬瓜盅,所以都唔算太失望既~环境就都好大下,不过就不太卫生,食食下见到有两只小强走黎走去~服务就正正常常,系听电话个到唔帮人留瓜盅搞笑D 🤣🏠店名:明星皇宫Star Palace🚘地址:元朗阜财街34-36号光华中心2-3楼
🏠店名:明星皇宫Star Palace
🚘地址:元朗阜财街34-36号光华中心2-3楼