2024-09-10 267 浏览
喺YOHO 有间橙色嘅cafe十分抢眼🍊🍊,环境宽敞,一入到去已经觉得好舒服。餐厅主打fusion 菜,啲菜式都几有趣😎🤪前菜系泡菜青瓜加埋酸萝卜,酸酸辣辣十分开胃😋😋极度惹味泡菜八爪鱼饭卷八爪鱼超大粒,配上少少辣嘅泡菜酱汁十分惹味,为饭卷添加左色彩,睇得又食得到😝😝乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭炖饭有口感,加入弹牙嘅鱿鱼増添鲜味,饭上面仲有蛋黄酱,令炖饭更加creamy👍🏻👍🏻开唔开心试咗先知嘅开心果蜜糖窝夫窝夫十分巨型,作为饭后甜品满足我嘅甜品胃就啱哂。窝夫表面满布开心果粒加杏仁,加埋cream 一齐食极度邪恶。蜜糖仲会随住窝夫嘅热度而融化,十分美味😜😜😜人生迷芒的芒果沙冰 沙冰好有芒果香味,仲有一大块芒果可以食🥭济州柑乳酸梳打,加入水果同乳酸打成,夏天饮酸酸甜甜嘅梳打好爽快🍊
前菜系泡菜青瓜加埋酸萝卜,酸酸辣辣十分开胃😋😋
极度惹味泡菜八爪鱼饭卷
乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭