2022-07-24 62 浏览
元朗 - Next station身为香港人嘅大家,记吾记得元朗系由几时变成一个国家呢?呢间CAFE无论系店内嘅装修定系食物,到处都系俾人哋打卡嘅好地方,最耀眼嘅莫过于系黄色砖黑色字嘅「元朗国」打卡墙CAFE LATTE 💲40每一支饮通常都插上元朗国嘅牌仔,而且饮管系不锈钢材质,感觉十分环保,咖啡味道香浓幼滑,略带微微嘅奶香MOCHA 💲45极靓嘅渐层效果,饮落唔会有苦涩味,反而系甜甜哋,适合饮咖啡新手凯婷的全日早餐💲110餐牌嘢食嘅名个个都好特别,凯婷呢个名身为香港人冇可能唔知挂😝一嚟到,黑松露嘅香味已经冲涌而来,配上半熟嘅滑蛋,简直一啖接一啖🤤沙律菜极新鲜配上芝麻酱,仲有烟肉、烟三文鱼、大啡菇、哈哈笑薯饼和All day Breakfast唔少得嘅茄汁焗豆;望住两块哈哈笑薯饼,𠮶一日嘅心情都会好开心😂消防员特约:笼烟悲勤炒蛋贝果 💲70系Cafe用蒸笼盛载食物真系第一次见,烟烟韧韧嘅贝果配上极厚烟肉炒蛋挞加上香草,已经令人食欲大增,咬落去层次感好丰富,贝果外皮焗至微脆,炒蛋加上烟肉滑嫩咸香,加少少黑胡椒调味,简单嘅搭配已经好完美🗺 Next Station (元朗)元朗妈横路7号
元朗 - Next station

CAFE LATTE 💲40

MOCHA 💲45

凯婷的全日早餐💲110

消防员特约:笼烟悲勤炒蛋贝果 💲70

🗺 Next Station (元朗)
元朗妈横路7号富来花园A座地下10号舖