今日专登去元朗揾朋友行街食饭,咁远过到嚟,梗系要叫佢带我去食好西啦😋Cafe虽然细细,但系Menu都算几多选择,店员见我哋好似有选择困难症🤭就主动提议我哋可以拣二人餐ᴅɪɴɴᴇʀ sᴇᴛ ғᴏʀ 𝟸 $398有soup 同prama ham salad 🥗 Soup系蘑菇汤估唔到跟餐嘅salad会有埋prama ham 食✨日本黄金鱿鱼,BB 带子,香煎帆立贝明太子忌廉汁意粉酱汁好creamy,意粉每条都挂满酱汁,无论系意粉定配料都好有份量,帆立贝煎得甘香,bb带子又好嫩滑,仲有微甜带爽口嘅黄金鱿鱼,口感劲丰富✨美国香草面包糠烤焗西班牙lberico猪鞍架配薯菜猪鞍架用咗香草同面包糠烤焗,食落面头嘅香草唔会太劲👍🏻猪鞍肉质松软多汁,味道浓郁,赞💯🧀Dessert HOMEMADE 巴斯克芝士蛋糕表皮特别烤到焦香,入口浓郁柔软,瞬间在嘴里溶化😍🍹DrinksApple’s Espresso +$24好特别嘅espresso,配上苹果汁,苹果汁嘅甜又唔会盖过咖啡味道,仲可以中和返咖啡嘅苦味Matcha Latte +$20心心拉花靓靓❤️ 味道香醇浓郁,抹茶味同奶味两者好平衡,入口香浓顺喉整

ᴅɪɴɴᴇʀ sᴇᴛ ғᴏʀ 𝟸 $398
有soup 同prama ham salad 🥗
Soup系蘑菇汤
估唔到跟餐嘅salad会有埋prama ham 食

✨日本黄金鱿鱼,BB 带子,香煎帆立贝明太子忌廉汁意粉

✨美国香草面包糠烤焗西班牙lberico猪鞍架配薯菜

🧀Dessert
HOMEMADE 巴斯克芝士蛋糕
表皮特别烤到焦香,入口浓郁柔软,瞬间在嘴里溶化😍

🍹Drinks
Apple’s Espresso +$24

Matcha Latte +$20

整体食物同服务都唔错,一定会再回访🥰
  • 美国香草面包糠烤焗西班牙lberico猪鞍架配薯菜
  • HOMEMADE 巴斯克芝士蛋糕