2022-07-13
今次真系再来一煲🤪放假入开元朗玩,晚餐帮衬返呢间1年前帮衬过的火锅店,睇下水准有冇唔同到先!因为一早订左2位同埋时间尚早(7点) ,去到已经可以即时入座,不消一会儿,已经坐到满晒人了!MENU除左皇牌牛牛牛🐮外,更新增酸菜鱼,药膳鸡及大量猪猪猪🐽,果然懂得与时并进,才可以留系呢个汰弱留强嘅饮食业!开始前,侍应先端来混酱set,可以按自己喜好准备独有酱汁,供打边炉之用🥣鸡煲@半只鸡:份量不少,肉质鲜嫩,酱汁世界级,基本上我系完全无点到任何鼓油,就咁食用椒盐粟米:必点头盘0. 03纸豆腐: 滑捋捋,灼5秒即可品尝即叫即炸脆响铃:唔同平时嗌果d已经整定的工场响铃,佢系新鲜热辣炸出黎,香脆并有微温,就咁食又得,以汤底精华浸一浸佢又得,真系无得弹🎹牛魔王拼盘(例) :全部menu的牛牛牛可以一次过试晒,每款都有4块左右,牛味出众,牛精必吃😋珍宝柠乐:超巨型,劲抵饮,推荐!服务水平:侍应非常有礼,间唔中会主动帮你笔走锅中的浮油及添加汤水,虽然楼面细细间,但系人情味十足,正是我一尝再尝的其中一个原因!
椒盐粟米:必点头盘
0. 03纸豆腐: 滑捋捋,灼5秒即可品尝
珍宝柠乐:超巨型,劲抵饮,推荐!
服务水平: