餐厅: 小曼谷泰國美食 (教育路)
资讯:

2023-06-06 106 浏览
元朗都真系好多好多餐厅 咩类型既都会有而呢次就拣左食泰菜 有时唔知点解会心挂挂好想食泰菜重点推介一下一人晚餐 性价比都几高 有主食有野饮 重可以加配小食泰式鲜虾炒金边粉呢个真系必点之一 因为我钟意食甜甜地带微酸既炒金边粉 份量都几大碟 真系一人晚餐吗(?)唔少得既重有虾同 豆干而樱花虾提升埋果香气 好食好食泰式黄咖哩鸡排饭泰国菜唔少得咖哩 我地重叫左份泰式原味烤薄饼 牛油味超香浓 再加埋咖哩一齐食 开心㖞成件事超饱肚!!! 而鸡排系预先会煎过既 外皮金香泰式咸鱼炒椰菜苗对上一次去另一间泰菜餐厅食佢话卖晒 搞到我今次一坐低 就即刻qr code落单点左呢个𩠌 好惹味 而且份量都几多 爽口鲜嫩 有咸香味加配小食炸虾饼Total有两旧 再一开二 配埋甜酸酱 好食饮品方面系套餐包埋点左一杯龙眼冰同热龙眼茶都好足料 好多龙眼 甜度适中总结我地黎既呢日系平日既6点几一直食都keep住有食客入黎而元朗咁多餐厅咁大竞争下 佢都系平日坐爆场 可想而知 系好食

元朗都真系好多好多餐厅 咩类型既都会有
而呢次就拣左食泰菜 有时唔知点解会心挂挂好想食泰菜