#christne开饭日记放假最中意揾间cafe 坐下食下野叹返杯咖啡。今次就去左YOHO Mix度揾食🤭依间新开嘅pause it 系好多区都有分店,都好多好评架。Cafe系用纯白木色嘅设计,睇落好简洁。而且空间好大呀,所以去Hea下都几舒服嘅,几啱一个人静静地食个lunch, 都几放松架🥰🥰🌟虎虾靑酱扁意粉($108)佢嘅青酱好好味,有好香嘅香草味之余又唔会太浓味。而且份量都好足。食晒已经好够饱👍👍🌟牛肉烟肉汉堡(芥末蛋黄酱)配薯条($108)呢款burger同样足料,佢嘅牛肉汉堡好厚身,咬落去都好Juicy🤭 如果浓味人,都可以自己再加少少pepper。个味就会更加之出。🌟西班牙鲜奶咖啡($42)话明要嚟叹啡,呢个主角点可以少☺️我就叫咗杯西班牙鲜奶咖啡☕️。佢嘅咖啡底系比较nutty.咖啡味本身都几香。加埋西班牙咖啡系用炼奶做底,但系都唔会太甜嘅,啱香港口味🍴PAUSE IT (元朗)📍元朗朗乐路1号元点L1 楼B120号舖
#christne开饭日记

🌟虎虾靑酱扁意粉($108)

🌟牛肉烟肉汉堡(芥末蛋黄酱)配薯条($108)

🌟西班牙鲜奶咖啡($42)

🍴PAUSE IT (元朗)
📍元朗朗乐路1号元点L1 楼B120号舖