2022-11-25 29 浏览
见到元朗呢度影相好靓,啲朋友话啲嘢好好食,今次终于到我嚟试吓啦😍😍呢度门口就有得泊车,好方便~除咗食饭之外,仲有好多影相位可以打卡😆 佢嘅员工好有礼貌,有种好亲切嘅感觉👍🏻火龙果西柚汁 & 百香水果绿茶🍹首先叫咗两杯特饮,分别系火龙果西柚汁,同埋百香水果绿茶~佢嘅火龙果西柚汁系鲜榨嘅,好fresh😋 百香水果绿茶唔系好甜,够晒清香~田园柚子沙律🥗一开始当然要食返个田园柚子沙律先,佢嘅沙律菜同蕃茄都好新鲜,配埋柚子同埋酸酸嘅醋汁,够晒开胃,而且摆设仲好靓添🤓炸鱼手指配薯条🍟小食方面,就叫咗炸鱼手指配薯条,佢嘅炸鱼十分之松脆,外面脆得来里面嘅鱼好嫩滑,配埋沙律酱,简直一流👍🏻👍🏻而薯条都系外脆内软,啱晒钟意食香口野嘅朋友仔😜温泉蛋肉酱意粉🍝而主菜就叫咗温泉蛋肉酱意大利粉,佢嘅意粉软硬适中,肉酱嘅份量啱啱好,配埋温泉蛋,令整个口感更加滑,好味😙

火龙果西柚汁 & 百香水果绿茶🍹

田园柚子沙律🥗