2022-06-12 87 浏览
Ouiii。WeeeEat - 元朗超人气香蕉煎饼 - 香蕉仔🌞TeaTime元朗呢间香蕉仔应该系香港第一间泰式香蕉煎饼😳 仲记得𠮶阵去泰国旅行个阵真系差唔多日日食,经过有就买份同班friend食😂! 依家冇得去旅行唯有系香港食,过下口瘾同埋怀缅下去旅行既日子🥲👱🏼‍♀️榛子酱香蕉煎饼 Nutella $35因为得两个人既关系,惊食唔晒所以叫得一份🥲 所以就叫咗佢地推介既nutella口味😋!要留意佢地下昼4点先开门,我个日周末去,其实已经早左10分钟去到,见到门口已经长长既人龙!佢地以大约5分钟一份既计算方法,要等到大约五点几先可以黎拎🥺! 店员都好有礼貌同好贴心,提醒我地要准时按返预算左既时间到达,因为岩岩煎完既口感各样都系最好食😍! 所以大家如果周末去既话,建议大家一系早d 黎排队,一系就预早去买完再去食其他野或周边行下先再返黎当甜品咁食🥰!个人觉得佢块皮咬落去果下个口感都系同正宗泰国嘅香蕉煎饼有少少差别🤥! 不过整体黎讲都唔错~
[Hong Kong 🇭🇰- Yuen Long]
🌞TeaTime