2023-11-26
男朋友生日当然要食好D💖 今次拣左出名日式高质网烧烧肉店九丁目烧肉料理😍 店舖位于元朗西菁街, 装修极富日本feel✨✨ 就算生日要返工去唔到日本, 都可以暂时顶住当😆 而且店舖好多打卡位, 啱晒打卡友🤗 烧肉二人前包括A5和牛西冷四切, 十胜和牛肉眼顶二切,和牛眼蕊二切,米豚肉眼四切,萨摩鸡腿肉四切, 珍宝元贝两本, 龙尾虾一本食材新鲜,和牛油脂丰富, 入口即溶, 肉质鲜嫩多汁😋😋😋 米豚肉眼同样juicy, 如果可以厚切少少口感应该会更好👍 萨摩鸡腿肉很嫩滑🥰🥰 海鲜方面珍宝元贝好鲜甜✨ 龙虾很新鲜, 咬落肉质爽脆, 鲜味十足😚除餐附送温泉玉子紫菜饭两客👍及和风雪糕 餐饮拣咗鲜菠萝百香果梳打, 酸酸地开胃又解油腻👍 另外一杯系忌廉绿茶红豆冰,唔会太甜✨ 老板太好人了, 服务周到, 周不时都会过嚟关心下啲食物啱唔啱食, 烧龙虾嘅时候见我鸡手鸭脚仲亲自过嚟帮手😆差唔多食饱嘅时候仲有大惊喜🥰 生日甜品上居然用朱古力酱画上我男朋友个样🤗 Q版得嚟真系维肖维妙👍 今晚餐晚餐真系好满意✅ 九丁目烧肉料理不愧系元朗区内人气高质烧肉料理🥰 食物质素高, 服务细心周到, 在这里享用晚餐有满足及心情愉
烧肉二人前
除餐附送温泉玉子紫菜饭两客👍及和风雪糕
九丁目烧肉料理不愧系元朗区内人气高质烧肉料理🥰 食物质素高, 服务细心周到, 在这里享用晚餐有满足及心情愉快的感觉💖💖