以前食过放题,食物质素都会几参差。但系食完缘聚,竟然好多方面都令我好惊喜,同埋好抵食。店内环境方面都几阔落,卡位多,空间感很足够。仲有啲日式榻榻米式嘅卡位枱,非常之有气氛的打卡位。但这些特色枱需要预约。使用电子自行落单方式点食物。放题食物有131款咁多,包括刺身,海胆及生蚝😍。食材大部份都系新鲜同整得几好味。例如:三文鱼刺身,花之恋寿司。佢哋嘅三文鱼油脂都好肥美,油脂味好香。油甘鱼,带子,北寄贝,赤贝,都好新鲜爽口。深海池鱼,好正好鲜味😋鹅肝多士,焦脆嘅多士同鹅肝一齐食,口感好丰富,好香好好味。黑松露大虾天妇罗,虾大只啖啖肉弹牙,黑松露好香。蟹味噌甲罗烧配米通脆脆,好浓味配米通脆脆食,几特别,好食嘅,口感亦很丰富。不妨试试。蟹粥,有惊喜。都几多蟹,蟹肉连蟹脚。浓稠适中,唔会太杰太稀。味道又刚好。好惹味。比目鱼西京烧,烧得好香,鱼肉滑身。烧牛舌,呢个大推😍。烧得香脆,牛舌好厚切,食落口好juicy 有嚼感。肉桂焦糖烧菠萝,烧焦少少,好香甜惹味,又系推介😋食咗咁多款食物,要攞返个饮品饮吓。日本麦啤比较少有。几好饮,唔会太苦涩𠮶种。最后就系要留肚食埋雪糕雪条啦。不过款式就普通啲。总结呢一餐食

油甘鱼,带子,北寄贝,赤贝,都好新鲜爽口。
深海池鱼,好正好鲜味😋

鹅肝多士,焦脆嘅多士同鹅肝一齐食,口感好丰富,好香好好味。

黑松露大虾天妇罗,虾大只啖啖肉弹牙,黑松露好香。

比目鱼西京烧,烧得好香,鱼肉滑身。

肉桂焦糖烧菠萝,烧焦少少,好香甜惹味,又系推介😋

食咗咁多款食物,要攞返个饮品饮吓。
日本麦啤比较少有。几好饮,唔会太苦涩𠮶种。

最后就系要留肚食埋雪糕雪条啦。不过款式就普通啲。

总结呢一餐食物质素大部份都几新鲜,要煮要调味嘅都几好味。食物种类又多款,性价比很高。