2023-06-05 815 浏览
沾面又到啦。。唔钟意汤面嘅我紧食沾面啦。。做野又去到啲我去唔到嘅地方。。黎到紧系食啲好野。。呢间沾面次次都排晒队。。经过好强次都食唔到。。难得过晒ᑭEᗩK ᕼOᑌᖇ时间。。唔洗排又食到😏😏佢位真系好少。。排队都要嘅。。同最紧要早到😏钟意虾虾蟹蟹嘅我。。我紧系拣虾咪啦。。佢汤底好浓好正。。仲有佢啲面底都系自己打。。同佢个面面有得拣下。。我拣SᑭEᑕIᗩᒪ面。。佢系要问下职员。。可能日日唔同嘅😏佢嘅汤加埋个面底系好出色。。口感+浓汤👍🏼👍🏼我当然叫我同事叫另一个咪啦。。佢就叫左黑蒜。。我当然试左佢一啖啦。。其实都几好味。。都有浓浓嘅蒜香味☺️我就觉得唔错。。大家都可以去试试👍🏼👍🏼..🍜虾味噌汤沾面 配 SᑭEᑕIᗩᒪ面底🍜黑蒜油汤沾都 配 SᑭEᑕIᗩᒪ面底..📍 彩 (元朗)元朗建德街26号益利大厦地下14号舖..@aya.tsukemen..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#dis

沾面又到啦。。
唔钟意汤面嘅我紧食沾面啦。。
做野又去到啲我去唔到嘅地方。。
黎到紧系食啲好野。。
呢间沾面次次都排晒队。。经过好强次都食唔到。。
难得过晒ᑭEᗩK ᕼOᑌᖇ时间。。
唔洗排又食到😏😏佢位真系好少。。
排队都要嘅。。同最紧要早到😏
钟意虾虾蟹蟹嘅我。。我紧系拣虾咪啦。。
佢汤底好浓好正。。仲有佢啲面底都系自己打。。
同佢个面面有得拣下。。我拣SᑭEᑕIᗩᒪ面。。
佢系要问下职员。。可能日日唔同嘅😏
佢嘅汤加埋个面底系好出色。。口感+浓汤👍🏼👍🏼
我当然叫我同事叫另一个咪啦。。
佢就叫左黑蒜。。我当然试左佢一啖啦。。
其实都几好味。。都有浓浓嘅蒜香味☺️
我就觉得唔错。。大家都可以去试试👍🏼👍🏼
🍜黑蒜油汤沾都 配 SᑭEᑕIᗩᒪ面底
📍 彩 (元朗)
元朗建德街26号益利大厦地下14号舖
@aya.tsukemen
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#aya#ayatsukemen#tsukemen#yuenlong#yuenlongfood#yuenlongcafe#元朗美食#沾面#彩