2024-07-28
韩国过江龙品牌,好多区都有分店,以济州柑橘做主题,装潢小清新风,布置围绕橙色感觉醒目🍊连员工都载住柑橘帽🤣环境宽敞,有好多员工standby平日都好有人气,7pm左右已坐满人,目测好多人walk in不过餐厅无位🥹主打韩式洋轻食,摆盘味道唔错,价钱唔贵,所以半年内二擦咗呢间💙是晚尽量嗌同上次唔一样嘅嘢,试吓新嘢🔍🥢芒里偷闲吃的布拉塔芝士沙律布拉塔芝士一刀切下即爆浆,奶香十足,配新鲜沙律菜🥗+ 芒果士多啤梨+少少瓜子杏仁,combination轻盈清新🥢泡菜炒黑毛猪配饭猪肉入口软腍,肥瘦适中🧡泡菜个微微辣度我非常OK,鼻水无一直流,捞饭好手🙂↕️🥢芒芒夏日芒果窝夫窝夫三层高,厚身好绵,唔系脆身𠮶种,芒果新鲜,好甜,忌廉幼滑🥭🍹清爽爆汁西柚柠檬梳打🍹人生迷芒的芒果沙冰两杯饮品都好IGable,夏日炎炎饮完so cool🩵芒果爱好者唔好错过呢杯沙冰🥭
平日都好有人气,7pm左右已坐满人,目测好多人walk in不过餐厅无位🥹 主打韩式洋轻食,摆盘味道唔错,价钱唔贵,所以半年内二擦咗呢间💙是晚尽量嗌同上次唔一样嘅嘢,试吓新嘢🔍
🥢芒里偷闲吃的布拉塔芝士沙律
🥢泡菜炒黑毛猪配饭