朋友提议嚟呢度食鸡煲,平日夜晚7点去到已经坐满人,好彩有订到位!QR Code落单,无漏单,亦都好快上菜;员工好nice又勤快,有求必应见到做紧优惠㖞,比大家参考下店员介绍佢哋嘅辣椒油系自家秘制,特别辣先点个「招牌魔鬼鸡煲」,店员介绍配方系同出面一般嘅鸡煲唔同嘅,无用一般常见嘅花椒八角,而系用世界上最辣十大辣椒之一”印度魔鬼椒”🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️再配自家秘制酱汁炒制,辣中带甜,辣度由手抱BB辣到变态辣任君选择,钟意食辣嘅人可以挑战变态辣🥵🥵我同朋友唔太食得辣,拣咗手抱B辣,比BB辣轻微一级,啱啱好呀店员会亲自出马计准时间炒鸡件,炒到外面微焦,再焗一阵食得,酱汁入晒味🤤鸡种系走地麻鸡,肉质够滑够弹牙,味道比想像中岀色😋牛魔王拼盘,个人觉得系必嗌讲过N次打边炉一定要食牛,一个拼盘可以试哂咁多款牛系最好,唔使用脑唔使烦脑🤭拼盘有齐牛小排、牛吊龙、牛胸油、牛脸颊、封门柳、鲜滑牛、牛舌、牛筋丸,卖相一流 ,睇落色泽好新鲜,每款份量都唔少,每款都好有牛味,有少少雪花边唔会太瘦,切嘅厚度适中,有咬口一直好like牛胸油,渌完好爽口仲有啲肉脂感,曾经有人教过食时一片牛胸油配一片肉一齐食会更加好味,不妨试吓😋😋

见到做紧优惠㖞,比大家参考下

店员介绍佢哋嘅辣椒油系自家秘制,特别辣

招牌魔鬼鸡煲

牛魔王拼盘,个人觉得系必嗌

牛魔王拼盘

即炸响铃,非常松脆