2018-11-08 136 浏览
元朗主卖burger又有得俾你坐低食嘅店其实好似唔多,系咪得一两间?🤔今次系我第2次嚟呢间食burger啦🙆🏻‍♀️.上次嚟食都有叫呢个特大鱼堡😚炸鱼柳依然好大块,我估都有20cm长🐟朋友问:「咁大块鱼柳要点食?」最后我地系用刀叉锯扒咁锯咗两边鱼柳食先😛鱼柳系即炸,所以食落热辣辣。一开始鱼堡上枱时,我当然手机食先系咁影相🙈之后慢慢一路吹水一路慢慢食,但食到鱼柳中间位都feel到佢仲热的😳系令人食得好满足嘅鱼柳包呢😆.另外亦叫咗个牛堡🐮🍔呢个牛堡系有牛肉汉堡、烟肉、罗马菜、番茄、车打芝士、芥末同茄酱。块牛肉汉堡油脂丰富,每咬一啖都有油滴出嚟,好邪恶😂🙈芥末同茄酱本身味道重,所以会有点抢fo。btw有冇人知点解呢个burger点解叫芝加哥BLT嘅?🤔🙈.本身可以加$12就有厚切薯条。但我比较贪心,决定要单点一个黑松露芝士薯条😜薯条上有好多芝士碎🧀芝士碎下就有黑松露沙律酱😚薯条当然都系即炸,不过因为有淋酱喺薯条上面,所以有部分薯条会唔太脆。
今次系我第2次嚟呢间食burger啦🙆🏻‍♀️
上次嚟食都有叫呢个特大鱼堡😚
阿拉斯加特大鱼堡

炸鱼柳依然好大块,我估都有20cm长🐟
朋友问:「咁大块鱼柳要点食?」
最后我地系用刀叉锯扒咁锯咗两边鱼柳食先😛
鱼柳系即炸,所以食落热辣辣。
系令人食得好满足嘅鱼柳包呢😆
另外亦叫咗个牛堡🐮🍔
芝加哥BLT牛堡

块牛肉汉堡油脂丰富,每咬一啖都有油滴出嚟,好邪恶😂🙈
芥末同茄酱本身味道重,所以会有点抢fo。
本身可以加$12就有厚切薯条。
但我比较贪心,决定要单点一个黑松露芝士薯条😜
黑松露芝士薯条

薯条上有好多芝士碎🧀芝士碎下就有黑松露沙律酱😚