2021-04-10 55 浏览
屯元天有唔少出名好味既冰室,昌盛径元通楼地下呢间老板火锅冰室小妹周不时都会去,今次约埋朋友黎食午餐怀旧复古既装潢,座位全以卡位做主打,坐得十分舒服午餐精选款式又几多,以下为小妹心水菜色:D餐 泰式咖哩鸡扒饭 $53呢个午市精市套餐我会用5个字形容,「大份夹抵食!」两大块鸡扒有我块面咁大,新鲜煎起keep住皮脆肉嫩主角黄咖哩汁够浓味,唔会太稀,系小妹最爱既版本跟餐仲有跟中汤💕正猪扒炒公仔面 $58果然餐厅都系走大碟抵食路线,朋友叫呢碟炒公仔面,一路食到停唔到口,激赞猪扒够入味,公仔面炒得够镬气老板招牌冻啡 跟餐+$5叫得招牌啡果然唔系浪得虚名,系一杯饮到好香奶味既冻啡,叫少甜岩岩好,为小妹成个下午差足电之前食过老板火锅冰室既晚市火锅已经觉得唔错,估唔到午市一样咁掂👍🏻诚意推荐比大家

怀旧复古既装潢,座位全以卡位做主打,坐得十分舒服

午餐精选款式又几多,以下为小妹心水菜色:

D餐 泰式咖哩鸡扒饭 $53

主角黄咖哩汁够浓味,唔会太稀,系小妹最爱既版本

跟餐仲有跟中汤💕正

猪扒炒公仔面 $58