餐厅: 元気寿司
资讯:

2019-01-23 92 浏览
好耐都冇食元气喇!今日经过moko hall 见咗啲口痕想食返几件寿司,于是上网search就揾到嚟呢间元气呢度嘅元气高速线嚟嘅但系同出面其他高速事唔同嘅系佢要用手机dl个app落嚟点落order我觉得呢度啲海胆墨鱼嘅酱比出面平时食开嘅浓味,真系唔错几好食 三文鱼就唔得啦好瘦 几乎睇唔到啲白条纹嘅脂肪 炸天妇罗虾好大件好香脆 啱啱炸起仲好热 但系 唔知系咪因为有天妇罗虾热嘅关系 旧寿司饭会好易散,最后我系分开咁食佢地甜虾寿司我觉得佢𠮶啲甜虾有啲细条,不过味道都几鲜甜都ok最后嘅甜虾卷 甜虾卷系 入面有啲 青瓜丝同埋蟹柳叶问题就post咗一大堆细 甜虾同埋 蟹子 呢个配搭又几好食

三文鱼就唔得啦好瘦 几乎睇唔到啲白条纹嘅脂肪

甜虾寿司我觉得佢𠮶啲甜虾有啲细条,不过味道都几鲜甜都ok

三文鱼寿司

海胆墨鱼