2017-09-12 84 浏览
睇完戏之后,突然好想食印度菜,所以约左朋友收工去呢个试下。系香港站行太约5-8分钟到就会到,位置都几方便。一入到去就觉得好异国风情,个布置好有feel。睇左食评,话Samosa薯蓉咖哩角好食,所以都叫左一份试下。一份四大件,粒粒都好肥仔。入面仲好足料仲跟三款酱料,由左至右:泰式甜酸酱甘、薄荷味、辣味但重麻油味。个人最钟意甜酸果只。叫左个辣薄脆,同个名一样名符其实,辣辣地,好薄,咬落去好脆好似薯片甘。无骨烧鸡,离远见到佢点左蜡烛好想唱生日歌,点知个waiter真系唱左,好搞笑😂😂😂食印度野真系点可以唔叫naan同咖哩呢,拣左印度椰汁咖哩鸡。薄饼加咖哩真系好难唔好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻鸡肉仲好滑添😋最后不得不提杯芒果乳酪,好好饮,好大味,饮完劲饱!廿忍唔住同waiter倾三父女同三傻好好睇,佢仲教我地读食物名😂😂好funny好好人
睇完戏之后,突然好想食印度菜,所以约左朋友收工去呢个试下。

一份四大件,粒粒都好肥仔。

入面仲好足料

最后不得不提杯芒果乳酪,好好饮,好大味,饮完劲饱!廿

2017-09-12