2024-07-21
全店以香港🇭🇰𝟕𝟎至𝟖𝟎年代为设计主题墙身布置 • 餐枱 • 櫈 • 餐具 • 摆设...都充满香港怀旧风格✨好多位都好岩打卡📸 门口霓虹灯牌 • 龙凤联婚摆酒背景👩🏻❤️👨🏻 • 旧式铁闸 • 乒乓波枱🏓...仲播住怀旧金曲🎶,即使唔系依个年代出世既我,都觉得好好𝐅𝐞𝐞𝐥😜~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪期间限定 • 秘制榴梿鸡煲(可拣唔辣,辣🌶 : 分左𝟒款辣度)捉紧榴梿季节💛,配惹味鸡煲🐔正正中间有新鲜榴梿肉 • 榴梿酱汁铺系鸡件上。滚起后🔥,店员会帮我地捞匀🥄榴梿味道越滚越出,汤底酱汁好惹味,比较稠身,够包住每旧鸡件😜.▪牛肉拼盘(细) 一次满足唔同口感 / 油份既牛牛🐃手切牛肉 • 雪花肥牛 • 牛柳粒 • 牛展 • 牛舌 • 牛胸尖最钟意油脂分布均匀既雪花肥牛🥩 • 爽脆够油香牛胸尖🤍.▪回味五香肉丁饺外皮薄🥟内馅唔系全五香肉丁,系肉馅中再混入五香肉丁,食落唔会好辣🧡.▪丰盛杂菜拼盘怀旧囍字杯装住多款蔬菜,够𝐂𝐨𝐥𝐨𝐮𝐫𝐟𝐮𝐥🌈又够营养。白萝卜系心形🤍(最靓),仲有粟米🌽 • 蕃茄🍅 • 莲藕 • 菜🥦 • 金菇 • 淮山.
▪期间限定 • 秘制榴梿鸡煲
(可拣唔辣,辣🌶 : 分左𝟒款辣度)
捉紧榴梿季节💛,配惹味鸡煲🐔
正正中间有新鲜榴梿肉 • 榴梿酱汁铺系鸡件上。
滚起后🔥,店员会帮我地捞匀🥄
▪牛肉拼盘(细)
最钟意油脂分布均匀既雪花肥牛🥩 • 爽脆够油香牛胸尖🤍
▪回味五香肉丁饺
▪丰盛杂菜拼盘
怀旧囍字杯装住多款蔬菜,够𝐂𝐨𝐥𝐨𝐮𝐫𝐟𝐮𝐥🌈又够营养。
白萝卜系心形🤍(最靓),仲有粟米🌽 • 蕃茄🍅 • 莲藕 • 菜🥦 • 金菇 • 淮山...
▪日本广岛蚝
蚝肉饱满胀卜卜,蚝味浓又鲜甜🦪
▪咸柠七 (可拣七喜 / 可乐 / 𝐙𝐞𝐫𝐨)
汽水够𝐠𝐮𝐫🫧,同时清热下火😌
🔺以上价钱 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服务费
🔺自己用电话嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞落单📲