边个话放假一定要北上消费?呢度星期六嘅晏昼都人流不绝呢度墙身仲有一大幅充满元朗特色情怀与味道嘅壁画系真心爱元朗嘅表现!♥️呢度餐牌选择都好多,例如:是日午餐、常餐、下午茶、炒粉面饭、焗饭、扒餐、小炒等等用QR code落单好方便,一目了然,有咩要求都可以拣,例如小冰、小小冰、走冰、多甜、小甜、多奶、茶浓、少饭......完全可以tailor made,依足自己嘅喜好,细心又贴心🥰📌午餐:豉椒鲜鱿炒面+粟米白菌忌廉汤🦑🍜🍲鲜鱿新鲜爽嫩,配上淋上酱汁嘅香脆炒面底,入口一半脆口,一半柔软入味,口感非常丰富忌廉汤系我至爱,非常creamy!📌常餐:鸡扒+通粉+火腿奄列+牛角酥+冻柠檬茶(小冰+浓啲)🐔🐷🥚🥐🧊🍋🍵餐包嘅选择多罗罗:丹麦方包、方包、牛油方包、蒜香丹麦方包...估唔到呢度竟然有牛角酥嘅选择,作为牛角包控,一定唔会错过香港人最爱嘅常餐,快、靓、正!📌下午茶套餐:吉列鱼柳配薯条+冻柠檬茶🐠🍟🧊🍋🍵(小冰+小甜+浓啲)脆炸鸡脾配薯条+冻咖啡🐔🍟🧊☕(多奶+小冰+小甜)经典西多士+冻柠檬茶🧇🧊🍋🍵(小冰+浓啲)下午茶嘅份量竟然咁大喺一大块吉列鱼柳同脆炸鸡髀下面系海量嘅薯条意想唔到仲有大半碟嘅
边个话放假一定要北上消费?
呢度星期六嘅晏昼都人流不绝
呢度墙身仲有一大幅充满元朗特色情怀与味道嘅壁画
系真心爱元朗嘅表现!♥️

📌午餐:
豉椒鲜鱿炒面+粟米白菌忌廉汤🦑🍜🍲

忌廉汤系我至爱,非常creamy!

📌常餐:

估唔到呢度竟然有牛角酥嘅选择,作为牛角包控,一定唔会错过
香港人最爱嘅常餐,快、靓、正!

📌下午茶套餐:
吉列鱼柳配薯条+冻柠檬茶🐠🍟🧊🍋🍵(小冰+小甜+浓啲)
炸鸡脾配薯条+冻咖啡🐔🍟🧊☕(多奶+小冰+小甜)
经典西多士+冻柠檬茶🧇🧊🍋🍵(小冰+浓啲)

下午茶嘅份量竟然咁大
喺一大块吉列鱼柳同脆炸鸡髀下面系海量嘅薯条
意想唔到仲有大半碟嘅沙律菜🥗去油腻感,即时唔觉得guilty, 非常惊喜🤭
经典西多士里面搽左厚厚嘅花生酱,一啲都唔吝啬,仲有成大支糖浆任斟,识食一定四面八方都沾上先够满足😋

最钟意食茶餐厅,食物种类包罗万有,仲好有弹性!👍🏻

📍添添
元朗凤琴街18号玉龙楼地下3&6号舖