2022-03-02 1895 浏览
隔佐两年终于再帮衬森屋啦。对上𠮶次呢黎系两年前 ,一直好挂住森屋嘅网烧牛肉饭 ,所以今日打算同朋友嚟试下。真系估唔到森屋仲保持住一如以往嘅水准。 一入到去餐厅基本上冇乜人 ,得两个员工喺度。 因为 限聚令 嘅原因我哋都拣咗四人枱呢坐 。坐低之后员工好快手放低个menu ,二话不说就叫个员工嚟落order ,我哋一叫就叫咗网烧牛肉饭。 我好钟意餐厅的环境,一路播住日文歌,好有日本感觉嘅感觉。80蚊 既网烧牛肉饭配一个汤同埋一个沙律,即叫即烧既网烧牛肉 铺满晒喺 个饭顶 真系见到都流口水呀 。啲饭嘅份量亦都非常足够,个沙律啲酱好好食 。面豉汤味道唔咸, 味道适宜。 两个人一共 食咗180蚊。钟意食日本嘢嘅一定唔可以唔试呢间餐厅呀, 一定要试网烧牛肉饭!!
隔佐两年终于再帮衬森屋啦。

2022-03-02
  • 网烧牛肉定食