尖沙咀有间好靓嘅蛋糕甜品店💗Miss Pisces Creations💗大大嘅玻璃窗嘅喺门口左边,透过玻璃窗可以望到入面好多花花🌸💐🌷嘅装饰布置,好靓又充满著少女心💖喺门口见到佢地新店开张,于是就忍唔住要行入去睇下😛店内嘅甜品蛋糕甜品都非常精美,睇得出喺用心嘅制作👍🏻我今日就决定试下佢哋嘅特色甜品:⭐香烤伯爵奶茶手工饮品$35- 采用4.3日嘅本明治牛乳手摇而成,口感牛奶味极浓,钟意饮浓郁奶茶味嘅朋友一定会好钟意👍⭐松露芝士奶油卷$48- 松露芝士配合得好好美味,而且奶油卷好松化,食晒成旧,都一D都唔觉滞👍⭐特大燕麦无花果软曲奇$45- 燕麦嘅味道好轻,但无花果味好重,好清新,口感都几得意😋⭐杂莓巴斯克芝士蛋糕$50- 芝士味好浓郁,配合有少少酸酸地嘅杂莓,哩个组合一向都系我既最爱😊而且我仲见到店内有好多特色嘅甜品蛋糕,但系一次过真系食唔晒😆所以下次一定要再嚟试下佢地别一款出名嘅罐子蛋糕先得!😋
尖沙咀有间好靓嘅蛋糕甜品
💗Miss Pisces Creations💗

喺门口见到佢地新店开张,于是就忍唔住要行入去睇下😛

店内嘅甜品蛋糕甜品都非常精美,睇得出喺用心嘅制作👍🏻

我今日就决定试下佢哋嘅特色甜品

⭐香烤伯爵奶茶手工饮品$35

⭐松露芝士奶油卷$48

⭐特大燕麦无花果软曲奇$45
- 燕麦嘅味道好轻,但无花果味好重,好清新,口感都几得意😋

⭐杂莓巴斯克芝士蛋糕$50

所以下次一定要再嚟试下佢地别一款出名嘅罐子蛋糕先得!😋