2025-01-25 0 浏览
放工同朋友黎食饭chill chill🌸我地叫咗个套餐+$55就包埋当日餐汤、餐包同$60以下嘅饮品,好抵😄店内有好多花嘅装饰做布置🌸仲有英文歌做background music🎵🍝北海道帆立贝海胆酱扁意粉 $178 (😸😸😸😸😺)呢碟意粉海胆酱味道浓郁,令人一试成主顾😮里面除咗大粒帆立贝,仲有菇同带子,口感非常丰富😆🍚日式原条鳗鱼意大利饭 $178 (😸😸😸😸😺)整碟原条鳗鱼呈现,十分吸引😆鳗鱼汁味道浓郁,为意大利饭增添层次,令饭粒吸收咗入味的精华☺️意大利饭煮得均匀,粒粒分明,里面还有细细粒嘅带子,令整碟更加美味😍🍹柚香菠萝柠檬梳打 (😸😸😸😸😺)呢杯饮品摆放著一朵花系隔离作为装饰🌸既美观又清新,好有少女风☺️饮落去感觉十分refreshing😝🍵鲜奶焙茶 (😸😸😸😸😺)拉花已经吸引咗我😆焙茶味道浓郁,配上鲜奶,甜度恰到好处🥹带黎既香滑又醇厚嘅享受😋🍲 是日餐汤:粟米汤 (😸😸😸😸😺)呢碗粟米汤用新鲜粟米粒制成🌽味道清甜可口😋用猫猫杯装著,既可爱又得意,为整体用餐增添一份趣味😸搭配的蒜蓉包亦外脆内软😋(*另收加一服务费)

🍝北海道帆立贝海胆酱扁意粉 $178 (😸😸😸😸😺)

🍚日式原条鳗鱼意大利饭 $178 (😸😸😸😸😺)

🍹柚香菠萝柠檬梳打 (😸😸😸😸😺)

🍵鲜奶焙茶 (😸😸😸😸😺)

🍲 是日餐汤:粟米汤 (😸😸😸😸😺)

(*另收加一服务费)