2018-03-07
成日行开朗豪坊都冇留意依间餐厅,因为呢间餐厅系同一间眼镜专门店EGG合作嘅餐厅,今次见到佢个装修非常之特别而且好抢眼系用快乐来做主题所以就好奇入去试吓。成间餐厅都系充满笑哈哈同埋笑脸,而且餐厅系用黄色做主题所以非常之吸引人。除咗餐厅嘅设计非常之特别之外食物其实都唔差,餐厅主要都系食西餐,嘢食嘅价钱都非常之合理,我今次就叫咗一个小食拼盘,一个carbonara同埋西班牙炒饭。最后甜品就叫咗一个士多啤梨巴菲首先小食拼盘嘅婚礼其实都几多,仲有一本叫做马介休嘅小食,你都几特别而且炸得非常之香脆另外小食仲有炸鸡薯条等等,啱晒钟意食香口野嘅朋友然之后就系carbonara味道唔错,卖相都几靓,我好钟意餐厅用嘅碟全部都系笑哈哈。然后就系西班牙炒饭,味道唔错口感好好感觉有少少似意大利饭,用咗几款唔同新鲜嘅海鲜食落去都好有口感。然之后就系士多啤梨吧飞,包飞嘅份量都几多,分咗好多层次,连一层系雪糕下一层有朱古力波波然之后下面系一啲啫喱同埋忌廉。几款唔同嘅甜品夹埋一齐夹呀飞口感好好而且好夹最后我同朋友每人都叫咗一杯朱古力饮品,朋友叫嘅系朱古力沙冰,应我叫嘅就系云朵香浓朱古力,我个人就非常之推介香浓朱古力嘅饮
全部都系笑哈哈。
最后我同朋友每人都叫咗一杯朱古力饮品,朋友叫嘅系朱古力沙冰,应我叫嘅就系云朵香浓朱古力,我个人就非常之推介香浓朱古力嘅饮品,因为佢嘅朱古力系非常之香滑而且好饮