2020-06-13 2310 浏览
一出䢂门,就有一种神秘感,全店以黑色为主调,同时亦带有一份高贵古典既感觉餐厅内充满设计感,散发了欧陆风格Babbo凯撒沙律呢个凯撒沙律好特别,有Grana Padano🤩系意大利经过精磨既芝士服务员上菜前会先问我想on top or put side,我选择左on top,然后用芝士刀来回地接触横切面,一片片既芝士就出现了芝士味既咸香好浓质感好实净,配上罗马生菜更能令突出芝士既香恶魔风酥炸鸡翼呢个鸡翼超级...超级好食呀外层炸得好干身,有香辣粉包裹住,辣辣地好惹味中间肉质亦好juicy玛格莉达DOC pizza有蕃茄酱,芝士 & basil呢度既pizza系即叫即整架,所以要等大约15分钟!饼底好薄身,咬落会有少少烟韧感食得出系手工pizza材料亦唔会轻易掉落,蕃茄酱& Mozzarella 互相辉映Fresh Lemon Juice

餐厅内充满设计感,散发了欧陆风格
Babbo凯撒沙律

芝士味既咸香好浓
质感好实净,配上罗马生菜更能令突出芝士既香

恶魔风酥炸鸡
呢个鸡翼超级...超级好食呀
外层炸得好干身,有香辣粉包裹住,辣辣地好惹味
中间肉质亦好juicy

玛格莉达DOC pizza
有蕃茄酱,芝士 & basil

食得出系手工pizza

Fresh Lemon Juice