2024-08-15
A.T.A.S (铜锣湾)以前在铜锣湾番工经过都未试过呢间餐厅,今晚未婚夫话想试下,于是去接佢放工然后一齐去呢间餐厅食晚饭🥰今个星期食得好丰富😆 星期一食左蟹🦀,今日就食大虾🦐!💟 黑胡椒辣椒老虎虾 $188Black Pepper Tiger Prawns每只都系好巨型~ 今次唔洗徒手剥壳都起到虾肉~ 唔会太辣,味道偏甜易入口🦐💟 咸蛋骨 $128Salted Egg Ribs好邪恶👿~ 整条猪肋骨被咸蛋包住,好香咸蛋同牛油香味~💟 咸蛋鱼皮 $78Fish Skin in Salted Egg Yolk Sauce然后职员话今晚是日推介呢款鱼皮,果然无欺骗成份😆 咬落好似薯片咁脆卜卜喔~💟马来风光通菜 $72Sambal Kang Kong食咁多肉类紧系要叫下菜,估唔到都几大碟~ 而且炒得翠绿唔会过火👍🏻💟 斑斓薏米水 $28Pandan Barley未婚夫叫左一杯比较清新既饮品~ 淡淡斑斓香味~~💟 美禄爆炸 $58Milo Explosion而我就叫左一杯好邪恶但好开心😁既特饮,d美禄波波多到满泻! 无浸淋,仲加左美禄粉,好浓郁既朱古力🍫味😆地址:铜锣湾边宁顿街9-11号登龙阁
今个星期食得好丰富😆 星期一食左蟹🦀,今日就食大虾🦐!
💟 黑胡椒辣椒老虎虾 $188
Black Pepper Tiger Prawns
💟 咸蛋骨 $128
Salted Egg Ribs
好邪恶👿~ 整条猪肋骨被咸蛋包住,好香咸蛋同牛油香味~
💟 咸蛋鱼皮 $78
💟马来风光通菜 $72
Sambal Kang Kong
💟 斑斓薏米水 $28
Pandan Barley
未婚夫叫左一杯比较清新既饮品~ 淡淡斑斓香味~~
💟 美禄爆炸 $58
Milo Explosion