2024-08-18 483 浏览
今次系K11揾食,见到有间新餐厅原来系前身系大角咀,而家系尖沙咀重开嘅Lost Stars系门口见到已经觉得餐厅好有feel系种Jazz & Blues 嘅vibe行到入去见到有live band stage,食住野听住音乐一定好chill,但餐厅要weekend先有live band performance,今日平日就无表演睇了。餐牌上都系大聚西餐嘅选择,set dinner性价比唔错,有汤、牛扒、仲跟杯红酒🍷都系200几蚊。先上系跟餐嘅南瓜汤,南瓜味香浓突出,甜甜地系正常水平嘅发挥。另外叫咗个黑松露酱薯条,份量好多,摆到满一满,系黑松露酱上人有芝士粉,推介爱薯条之人要叫牛扒叫咗5成,煎得岩岩好无过龙,有肉香,够软冧又保持到口感,配埋南瓜同蕃薯感觉健康好多。另外试咗餐厅嘅自家手工啤,味道香浓唔会偏酸,钟意手工啤嘅朋友仔都不妨一试~
今次系K11揾食,见到有间新餐厅
原来系前身系大角咀,而家系尖沙咀重开嘅Lost Stars

系门口见到已经觉得餐厅好有feel
系种Jazz & Blues 嘅vibe