2018-11-01 2865 浏览
难得假期一于出远啲去揾嘢食,于是就去咗九龙湾附近行吓睇吓有咩食,系个App见到呢间餐厅有做主菜买一送一嘅优惠,所以一于嚟试一试~入到门口见到有好多万圣节嘅布置,好有气氛,等左大约一两分钟侍应就带我地入去到去先发现原来间餐厅系咁大,有唔少位置,亦都有好多人帮衬我哋坐低左之后侍应就俾咗餐牌我哋睇,价钱属于中上级,但系图片觉得卖相应该会唔错叫完嘢食之后好快侍应就嚟左餐包,有三个唔同款嘅餐包,左下角𠮶个好软熟好好食,左上角𠮶个只系老虎包咁,食落去好脆,而左手边𠮶个系坚果做嘅蛋糕,食落好有咬口同好松软跟住系个主菜,应该系餐厅嘅招牌菜,见到好多客人都有叫呢个菜式,系辣肉酱牛肉汉堡包配酸瓜薯条🍔酸菜同酸瓜可以自行加落去,但系就咁一齐食味道都唔错,而个重点牛肉有好丰富嘅肉味,一切落去好多肉汁都出晒黎,果然系餐厅既代表菜最后黎既系黑松露意大利饭,一黎到好香黑松露味,但食落d饭发现无乜味,好似普通白饭咁,有d难食但总结黎讲有主菜买一送一既优惠系唔错既,个burger的确系几好食

到去先发现原来间餐厅系咁大,有唔少位置,亦都有好多人帮衬

餐包

2018-10-27