💕😘充满惊喜的蟹膏蕃茄汤檬🍜😋🥑想不到星期日下午两点半左右都有咁多人排队,等了差不多半小时先入到餐厅。我地点左几样必吃推介:蟹膏蕃茄汤檬、米纸虾卷、斑兰绿豆糕、牛油果沙冰。由于太肚饿,一开始就食左个斑兰绿豆糕先。斑兰味好出,但绿豆份量多返啲就好啦。整体味道一般,不算好特别。米纸虾卷入面有檬粉、虾、猪肉片、生菜等,味道清淡,所以重点就落左喺浓味的自家制酱汁,比沙嗲味更浓,两者加埋一齐食好惹味。大力推介的饮品。好滑好creamy,真系啖啖牛油果香味!非常足料! 饮完超级饱肚。建议两个人share 一杯就好了,留返个肚再食多啲美食。接近每枱客人都必点的蟹膏蕃茄汤檬,真系好大碗好足料,有蟹膏饼、半个大蕃茄、札肉、豆卜、猪红、生菜,配上鲜甜的蕃茄海鲜汤,好好味。蟹膏饼真系啖啖蟹肉,豆卜索晒啲汤,真系无得顶。不过个檬粉就淋左少少,个人比较钟意食爽口啲的质感。总括黎讲,性价比十分高,值得推介。
💕😘充满惊喜的蟹膏蕃茄汤檬🍜😋🥑

斑兰绿豆糕