2024-08-08 369 浏览
沙茶牛肉锅满满既台式食材,有牛板键、牛丸、牛肚、牛筋、不同既特色丸类、鹌鹑蛋、蛋饺、菇等等。最钟意系蜂巢豆腐、鱼饼,因为吸收满满浓郁既沙茶酱汁。同时牛筋好粗好Q,好好味。个餐可以配粉丝/饭,我地叫粉丝因为吸晒D沙茶汤汁真系好正!!蒲烧鲷鱼腹卤肉饭便当,鲷鱼腹无骨滑滑的,蒲烧酱汁十分美味,便当set 好抵食因为除左主食,仲有紫菜汤、小食(臭豆腐、鸭血) ,卤肉饭大大碗仲竟然有满满既肉松。慢烤鸡腿起司蛋吐司,除左吐司烤得香香之外,流心蛋同cheese 爆浆程度配合得好好,一咬鸡肉都好juicy ,帮你切开左一半好方便,见到非常足料。爱文芒果起司奶盖,香甜果汁加咸香绵密起司奶盖好味道!!黑糖珍珠奶茶,黑糖挂杯,珍珠Q弹。餐厅免加一,唔洗就住嗌,晚市好多人帮衬!
沙茶牛肉锅

爱文芒果起司奶盖,香甜果汁加咸香绵密起司奶盖好味道!!
黑糖珍珠奶茶,黑糖挂杯,珍珠Q弹。

餐厅免加一,唔洗就住嗌,晚市好多人帮衬!