2009-04-21 8 浏览
因为参加食评而得到openrice送赠既$100现金卷,都要讲声多谢先,亦因此特意黎呢度用左佢,其实之前都试过既,不过就系铜锣湾分店,上次食完就系觉得唔好食+又贵,之后一直都无再试,今次唔洗钱,所以决定比多次机会佢,我叫左一个特级牛肉芝士汉堡,老公就叫照烧鸡肉鲜堡+薯皮,,坦白讲,打开一d都唔吸引,块牛肉不停'标'd汁出黎,多到不得了,酱汁无乜特别,好普通包一个,老公个个都系,d汁同鸡肉都唔系咁夹咁,我都觉得麦记好食d,薯皮就真系平平无奇,比较硬生,好彩唔洗钱啫,要钱我都未必会再去喇!个包太细喇,食完都未够饱,不过再比钱就免喇,服务员既态度系ok既,佢地都几有礼貌,只系产品未违理想啫!
2009-04-18